درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سامانه سهمیه‌بندی کالاهای اساسی چه زمانی رونمایی می‌شود؟

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس توضیحاتی درباره راه‌اندازی سامانه سهمیه‌بندی کالاهای اساسی از سوی دولت ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 24
کد خبر: ۹۳۰۹
به گزارش راهبرد معاصر ، عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  با اشاره به آماده شدن سامانه سهمیه‌بندی کالاهای اساسی از سوی بانک مرکزی، گفت: در جریان بررسی بودجه سال 98 کل کشور مجلس مصوب کرد تا 14 میلیارد دلار ارز با نرخ ترجیحی، برای تأمین کالاهای اساسی از طریق کالابرگ الکترونیکی اختصاص داده شود که بانک مرکزی اخیراً اعلام کرده این سامانه را آماده کرده است.
  
وی ادامه داد:قرار است آئین‌نامه‌های از سوی دولت برای راه‌اندازی این سامانه تدوین شود که در آن تعریفی از کالاهای اساسی انجام شود.

نماینده مردم کرج در مجلس با بیان اینکه دولت باید به دور از شتابزدگی این سامانه را راه‌اندازی کند، افزود:البته باید این سامانه با توجه به شرایط کشور  به زودی راه‌انذازی شود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد:احتمالاً ظرف یک یا 2 ماه آینده سامانه ه سهمیه‌بندی کالاهای اساسی نهایی و رونمایی شود.

تسنیم

ارسال نظر